Ajankohta: 4.10.–5.10.2022

Sisällöntuotanto Canvalla pk-yritykselle

Tarvitsenko enää omaa mainostoimistoa ja tapanko nykyisen? Moni pk-yritys kipuilee sisällöntuotannon ja mainonnan kanssa. Kustannustehokkaan ja omaa bisnestä ymmärtävän luovan kumppanin löytäminen on vaikeaa. Miksi en tuottaisi sisältöä itse ulkoisen mainostoimiston sijaan?

Pilvipohjainen Canva-työkalu tarjoaa mahdollisuuden tuottaa sisältöä nopeasti ja tehokkaasti ilman graafisia taitoja. Canva-valmennuksessa autetaan pk-yritystä tuottamaan sisältöä itsenäisesti tehokkaalla tavalla ja ilman pohjataitoja. Valmentaja Valtteri Kujala (FT) on auttanut lukuisia pk-yrityksiä kasvamaan digitaalisten viestinnän ja motivoivan, omaa yritysidentiteettiä vahvistavan valmentamisen avulla. Valtteri on myös tutkinut mikroyritysten digitaaliseen kasvuun vaikuttavia tekijöitä ja mentaalisia malleja.

Kaksipäiväinen valmennusjakso koostuu kahdesta luennosta (n. 45 min) ja niiden jälkeisistä iltapäivään kestävistä workshop-valmennuksista (n. 2-4 h). Workshopeissa osallistuja pääsee tuottamaan sisältöä omalle (oikealle tai suunnitteilla olevalle) brändilleen Canvalla. Osallistuja voi myös halutessaan hyödyntää nykyistä sisällöntuotantoaan ja saada siitä yksilöllistä palautetta. Halutessaan voi myös osallistua pelkästään aamun luento-osuudelle.

Missä & milloin?
Ti 4.10.2022 Canva vs. mainostoimisto, sisällöntuotannon perusteet, prosessit ja monikanavaisuus
Ke 5.10.2022 Kehittyneempi sisällöntuotanto ja video Canvalla, sijoittajaviestintä

Valmennuspäivien ohjelmat (ti ja ke)
Klo 8.30 Kokoontuminen Hallituskatu 36, Oulu BusinessAsema infopisteellä, aamukahvi ja tutustumista
Klo 8.45 – 9.30 Luento-osuus
Klo 9.30 – 13.00 Workshopit, yrityskohtaista valmennusta

Kenelle?

Työpajaan osallistuville omat läppärit mukaan.

Ilmoittautuminen: https://www.lyyti.in/Sisallontuotanto_Canvalla_pkyritykselle_8580

Lisätiedot:
Olli Levaniemi
asiantuntija, digitaalinen liiketoiminta, markkinointiosaaminen
040 705 9318
olli.levaniemi@businessoulu.com