Ajankohta: 24.11.2021 keskiviikko

Startup Breakfast

Hyvä Yrittäjä,
Ensimmäinen Startup Breakfast sujui loistokkaasti ja nyt kun olemme päässeet jälleen vauhtiin, miksi suotta jarruttaa. Meillä on ilo ja kunnia toivottaa HappyOrNotin Ville Levaniemi vieraaksemme kertomaan yrityksen tarinan julkisen rahoituksen hyödyntämisestä startupin kasvupolulla. Tervetuloa siis keskiviikkona 24.11.2021 klo 8.30 alkaen kuulemaan HappyOrNotin tarina ja verkostoitumaan muiden yrittäjien kanssa kera maukkaan aamupalan sekä mielenkiintoisen puheenvuoron!

Startup Breakfastin ohjelma:

8.30 Tilaisuuden aloitus, aamupala ja verkostoituminen
9.00 HappyOrNot, Ville Levaniemi: HappyOrNot:n kokemuksia julkisesta rahoituksesta kasvun ja kehittämisen työkaluna, 12 vuoden taipaleelta. Keskustelu Ville Levaniemi ja Laura Meriläinen.
9.45 Q&A
10.00 Vapaata seurustelua
10.30 Tilaisuus päättyy

Ilmoittauduthan oheisen linkin kautta 22.11.2021 mennessä https://www.lyyti.in/Startup_Breakfast_8179

Ville Levaniemi, Advisor & Co-Founder, HappyOrNot Oy
HappyOrNot tarjoaa asiakas- ja henkilöstökokemuspalautetta ja -analytiikkaa organisaatioiden kehittämisen tueksi. Palaute kerätään maailmanlaajuisesti tunnetulla hymiömenetelmällä, jota yritys tarjoaa monikanavaympäristöön. HappyOrNot on perustettu vuonna 2009, sillä on asiakkaita yli sadassa maassa ja toimipaikat Yhdysvalloissa ja Suomessa. HappyOrNot on kerännyt viime vuosien aikana 35 miljoonaa euroa oman pääoman ehtoista rahoitusta, yritys kuitenkin käytti verrattain pitkälle pelkästään julkisia rahoitusinstrumentteja.