Ajankohta: 23.8.2022 tiistai

Tervetuloa Health AI Foorumin tapaamisiin!

Haluatko mukaan terveysalan avoimeen foorumiin keskustelemaan ja kehittämään data-analytiikan ja tekoälyteknologioiden mahdollisuuksia?

Keväällä 2022 käynnistänyt tapaamisten sarja jatkuu nyt syksyllä tarjoten mahdollisuuden data-analytiikkaan ja tekoälyn hyödyntämiseen liittyvien kokemusten vaihtoon sekä uusien tutkimusavausten ideointiin. Tapaamisten tavoitteena on tukea yrityksiä uusien kumppanuuksien rakentamisessa ja liiketoimintamahdollisuuksien tunnistamisessa terveys- ja hyvinvointisektorin dataan ja ratkaisuihin liittyen.

Tapaamisten sarja käynnistyy jälleen elokuussa, ja syyskauden tilaisuudet järjestetään 23.8., 27.9., ja 18.10. Marraskuussa on syyskauden viimeinen tilaisuus, jonka tarkempi ajankohta ilmoitetaan myöhemmin.

Syyskauden ensimmäisessä tapaamisessa kuullaan tekoälyn kehittämisestä AICCELERATE-hankkeen näkökulmasta, ja esitellään Suomen Akatemian rahoittama, syksyllä käynnistyvä tekoälyn regulaatiota käsittelevä hanke.

Aika: 23.8.2022 klo 08:15-10:00
Paikka: BusinessAsema, Telesali
Ilmoittaudu mukaan: https://www.lyyti.in/Health_AI_Foorumin_tapaaminen_3591

Ohjelma

8.15  Aamiainen ja tilaisuuden avaus
8.30  AICCELERATE – an adaptable AI-based toolset for a variety of clinical use cases; Timo Alalääkkölä, testaustoiminnan päällikkö, PPSHP/OYS
9.15  Tulevaisuuden tekoälyjärjestelmien sääntely, AI-REG – hanke; Karin Väyrynen, dosentti / yliopistonlehtori, Oulun yliopisto
9.30  Keskustelua ja vapaata verkostoitumista
10.00  Tilaisuuden päättyminen ja kutsu seuraavaan tilaisuuteen

Foorumi tarjoaa mahdollisuuden jakaa kokemuksia, oppia uutta ja visioida tulevaisuutta tekoälyteknologioiden ja -ratkaisujen kehittämisessä ja hyödyntämisessä. Se toimii erinomaisena kanavana solmia uusia suhteita ja yhteistyömahdollisuuksia hyvinvointi- ja terveysalalla. Osallistumalla foorumin toimintaan saatte yrityksenne äänen kuuluviin Oulu Innovaatioalliansin ja OuluHealth ekosysteemin TKI-yhteistyössä ja hankevalmisteluissa. Tapaamiset on tarkoitettu terveys- ja hyvinvointialan pk-yrityksille, sekä AI-teknologioita ja -ratkaisuja tuottaville yrityksille ja tutkijoille.

Foorumi järjestetään Oulu Innovaatioallianssin yhteistyönä, osana OuluHealth ekosysteemin Data ja ratkaisut yhteiskunnan resurssina osana tukevaa ja ennakoivaa terveydenhuoltoa -kärkiohjelmaa sekä siihen kuuluvia Äly-TKI- ja HYTKI-hankkeita. Järjestelyistä vastaavat BusinessOulu ja Oulun yliopiston Centre for Health and Technology.