Ajankohta: 28.4.2021 keskiviikko

Tiedä, mitä teet – yhteiskehittämisen työskentelyperiaatteet, työkalut ja fasilitointi

Aika: 28.4.2021 klo 9-16
Paikka: Teams

Tapahtuma on Tehhäänkö yhessä? -yhteiskehittämisen yritysvalmennuksen osa 2.

BusinessOulu järjestää 20.4. – 26.5.2021 välillä ”Tehhäänkö yhessä?” -yhteiskehittämisen yritysvalmennuksen, joka koostuu neljän valmennuspäivän sarjasta sekä yrityskohtaisesta ohjauksesta.

Asiakkaan osallistaminen antaa tietoa, jota ei muuten saisi. Valmennus antaa näkemystä siitä, miten vastata muuttuvaan asiakastarpeeseen ensimmäisten joukossa.

Osallistujat pääsevät suunnittelemaan oman yhteiskehittämisen projektin ja rakentamaan oman yrityksen palvelupolkua. Valmennuksessa käsitellään myös, miten yhteiskehittäminen ja palvelumuotoilu suhteutuvat toisiinsa, ja miten toteuttaa yhteiskehittämistä osana palvelumuotoilua.

Valmennukseen valitaan 10 yritystä, joiden arvioidaan eniten hyötyvän valmennukseen osallistumisesta. Valmennukseen hakeutumisesta ja valmennusten sisällöstä järjestetään 8.4.2021 klo 8.30-9 ennakkoinfo, jonne tulee ilmoittautua.

Ilmoittaudu infotilaisuuteen https://www.lyyti.in/Yhteiskehittamisen_valmennuksen_ennakkoinfo_7736

Ennakkoinfo toteutetaan Teams-kokouksena.

Valmennuspäivän sisältö:

Osa 2: Tiedä, mitä teet – yhteiskehittämisen työskentelyperiaatteet, työkalut ja fasilitointi

Valmennuspäivän jälkeen osallistuja ymmärtää, mitä yhteiskehittäminen tarkoittaa ja miten toteuttaa yhteiskehittämistä käytännössä. Hän myös tuntee yhteiskehittämisen työskentelyperiaatteet ja työkalut. Lisäksi hän ymmärtää fasilitoinnin perusasiat ja osaa valita oikeita työkaluja eri tilanteisiin.

Muut valmennuksen tapahtumat ovat:

Osa 1: Tiedä, mitä asiakkaasi tarvitsee – yhteiskehittämisen perusteet

ti 20.4.2021 klo 9-16

Osa 3: Hanki tietoa, käytä tietoa – yhteiskehittäminen ja tiedolla johtaminen

ti 18.5.2021 klo 9-16

Osa 4: Tutki, mikä toimii – palveluprosessien kehittäminen ja mittarointi

ke 26.5.2021 klo 9-16

Valmennuksen toteuttaa VisionFactory Oy. Toteutuksesta vastaa Krista Keränen/ Laurea-ammattikorkeakoulu & Vision Factory. Krista Keränen on yhteiskehittämisen uranuurtaja. Hän on mm. väitellyt yhteiskehittämisestä Cambridgen yliopistosta 2015 ja kehittänyt palkitun CoCo Cosmos yhteiskehittämisen pelillisen työkalun sekä BOOST+INNO-työkalun, joka tuo realistisesti esille, mitä tarvitaan innovatiivisen idean kaupallistamisessa. Krista Keränen on myös toiminut lähes 30-vuotta yrittäjänä ja yli 10-vuotta opettajana. Tähän mennessä hän on vetänyt yhteensä yli 500 koulutusta/ työpajaa/ konsultointiprojektia.

Valmennus on osa Kasvun ekosysteemit -hanketta. Hanke on rahoitettu Euroopan aluekehitysrahastosta Uudenmaan liiton kautta osana 6Aika-strategiaa vuosina 2018-2021.

Lisätietoja:

Pirjo Koskiniemi
Projektipäällikkö, 6Aika Kasvun ekosysteemit -hanke
040 592 5375
pirjo.koskiniemi@businessoulu.com

Liisa Pietikäinen
Asiantuntija, avoimen innovaation palvelut ja ennakointi
6Aika Kasvun ekosysteemit -hanke
040 7050 473
liisa.pietikainen@businessoulu.com