Ajankohta: 23.11.2021 tiistai

Tiedolla johtaminen ja datan hyödyntäminen liiketoiminnassa | DigiAamiainen

Aika: 23.11.2021 klo 8.30–10.30
Paikka: BusinessAsema, lava + Teams

Ohjelma

8.30 Aamupala ja verkostoitumista

9.00 Reaaliaikainen, jatkuva asiakas- ja työntekijäkokemusdata oppivan organisaation johtamisessa, Ville Levaniemi, HappyOrNot

9.45 Tiedolla johtaminen: Oppeja pelialalta, sekä tekoälyn tuomia tulevaisuuden näkymiä, Ilpo Virtanen, Oamk

10.30 Keskustelua & kysymyksiä, tapahtuman jälkeen voi tutustua BusinessAsemaan ja FabLabiin


Tervetuloa DigiAamiaiselle kuulemaan tiedolla johtamisen ja datan hyödyntämisen tavoista vaikuttavien puhujien kertomana.

BusinessAseman lavalle nousee klo 9 suomalaisen asiakaskokemusmittaus- ja analytiikkayrityksen HappyOrNot Oy:n perustaja, partneri ja neuvonantaja Ville Levaniemi. Ville kertoo organisaation kehittämisestä, johtamisesta ja voimaannuttamisesta – nyt ja tulevaisuudessa – jatkuvalla reaaliaikaisella asiakaskokemusdatalla, tosielämän asiakasesimerkkien kautta.

Toisena puhujana kuunnellaan Oamkin yliopettaja Ilpo Virtasta, joka jakaa kokemuksia datan hyödyntämisestä pelialalla.

BusinessAsemalle paikan päälle voi saapua jo klo 8.30. Aloitamme aamun aamiaisella ja verkostoitumisella.

Digitarjotin- ja Digiasema-hankkeet tarjoavat kaikille paikalle ilmoittautuneille aamukahvin ja pientä syötävää.

Toteutamme tapahtuman myös Teams-kokouksena ja netin välistyksellä seurattavaksi klo 9 – 10.30.

Ilmoittautuminen ma 22.11. klo 22.00 mennessä

Valitse ilmoittautumisen yhteydessä, haluatko tulla paikanpäälle niin osaamme varautua sopivaan määrään aamupalaa. Tapahtuma on osallistujille maksuton. Tapahtuman tarjoavat BusinessOulu ja Oamk. Toteutuksesta vastaavat Dimmy-, Digitarjotin- ja Digiasema-hankkeet.

Lisätietoa puhujista

Ville Levaniemi on HappyOrNot-yrityksen neuvonantaja ja perustaja. Yritys on kehittänyt maailmanlaajuisesti tunnustetun Hymiö-asiakaspalautejärjestelmän, joka antaa yrityksille mahdollisuuden ymmärtää ja kehittää paremmin heidän oman liiketoimintansa palvelukokemusta. Villen tausta on ohjelmisto- ja pelialalta Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Kokemusta kansainvälisestä markkinoinnista ja myynnistä on reilut 15 vuotta sekä ohjelmistopalvelujen ja tuotteiden B2B-myynnistä ja markkinoinnista yli 20 vuotta. Ville on toiminut hallituksen jäsenenä useissa teknologia- ja palveluyrityksissä sekä vahvistanut merkittävästi HappyOrNotin nykyistä globaalia asemaa. Hän on toiminut mm. HappyOrNotin myynnin, markkinoinnin ja kumppanuusjohtamisen tehtävissä Yhdysvaltain markkinoilla johtamalla HappyOrNot Americas Inc:n lanseerausta.

HappyOrNot Oy on suomalainen reaaliaikaisia asiakastyytyväisyysratkaisuja tarjoava ja kehittävä yritys. HappyOrNotin palveluita käytetään monipuolisesti erilaisissa palveluissa, kaupoissa, terveydenhuollossa ja matkailun alalla. Palvelun näkyvin ja tunnistettavin osa koostuu neljästä hymynaama-painikkeesta, joko laitteessa tai ohjelmistossa, joilla käyttäjä voi ilmoittaa tyytyväisyytensä. Vuonna 2009 perustettu yritys oli pikapalautealan edelläkävijä ja yli kymmenen vuoden ajan se on säilyttänyt paikkansa alan johtavana toimijana koko maailmassa. HappyOrNot tuotteita käytetään yli 130 maassa ja niihin kertyy päivittäin yli miljoonia palautteita. https://www.happy-or-not.com/fi/

Ilpo Virtanen toimii tällä hetkellä data-analytiikan yliopettajana Oulun ammattikorkeakoulussa. Hänellä on myös dosentuuri Oulun yliopistossa. Yli kymmenen vuoden akateeminen ura antaa Ilpolle erittäin vahvan kokemuksen data-analyysissä ja kansainvälisessä projektityössä. Ennen siirtymistään Oamkille syksyllä 2021 hän työskenteli eräässä Suomen menestyneimmistä peliyrityksistä, Fingersoftissa, data-analyytikkona. Ilpon esitys käsittelee datan hyödyntämisen mahdollisuuksia ja hyviä käytänteitä digitaalisen palvelun kilpailukyvyn kehittämisessä ja asiakashankinnassa.

Lisätiedot

Jari Linna
Advisor, Digital Business and Sales
BusinessOulu
+358 40 547 0619
jari.linna@businessoulu.com