Ajankohta: 16.2.–17.2.2021

Tökkiikö testaaminen? Kaipaatko käyttäjäkokemuksia? Hae mukaan UX Challengeen!

Yrittäjä, jätä hakemus nyt!

Jos sinulla on digitaalinen palvelu tai tuote, jonka tuotekehitystä haluat nopeuttaa, heitä se haasteeksi ensi helmikuussa järjestettävään online-tapahtumaan. UX Challengessa alan opiskelijoista koottu joukko ratkoo Oulussa kahden päivän ajan käyttäjälähtöisyyshaasteita.

Tuhannen taalan paikka: saat arvokasta palautetta valmiiksi kootulta testiryhmältä, vieläpä maksutta!

Miten mukaan?

UX Challengeen voivat hakea mukaan pk-yritykset, joilla on digitaalinen tuote – mobiili-sovellus, verkko- sovellus, interaktiivinen verkkosivusto, digitaalinen liittymä tai rajapinta – jonka käytettävyyttä ja toiminnallisuutta käyttäjän kannalta halutaan parantaa. Kyseessä voi olla uusien ominaisuuksien suunnittelu tai toimintojen parantaminen. Tuote voi olla konsepti tai jo markkinoilla oleva tuote.

UX Challenge toteutetaan kahteen päivään tiivistettynä DesignSprintinä verkossa. Järjestäjät huolehtivat tapahtuman fasilitoinnista, osallistujien hankinnasta, mentoroinnista ja testauksen toteutuksesta.

UX Challenge on yrityksille maksuton.

Etätapahtumana toteutettavaan UX Challengeen haetaan tuotteita, ei yrityksiä, joten voit osallistua useammallakin digitaalisella tuotteella. Testausvaiheessa kehittämiseen osallistetaan myös loppukäyttäjät.

Valitsemme mukaan 8–10 testattavaa tuotetta. Jätä hakemus 22.1.2021 mennessä.

LUE LISÄÄ TAPAHTUMASTA

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää

Hannu Hiltunen
hannu.j.hiltunen@businessoulu.com
p. 044 703 1394

Pirjo Koskiniemi
pirjo.koskiniemi@businessoulu.com
p. 040 592 5375