Ajankohta: 18.5.2022 keskiviikko

Vahva brändi – vahvempi liiketoiminta

Aika: Keskiviikko 18.5.2022 klo 13.00–15.00
Paikka: BusinessAsema, Telesali, Hallituskatu 36 b, Oulu + Teams
Ilmoittautuminen 16.5. mennessä: www.lyyti.in/vahvabrandivahvempiliiketoiminta

Vahva brändi liittyy vahvaan liiketoimintaan kaikenkokoisissa yrityksissä, kaikilla toimialoilla. BusinessOulu haluaa vastata yritysten kasvavaan tarpeeseen erottua markkinoilla sekä rakentaa kokonaisvaltaista asiakaskokemusta ja mainetta. Tervetuloa kuulemaan maksuttomista valmennuksistamme ja muista teemaan liittyvistä palveluista keskiviikkona 18.5. klo 13–15 Telesaliin BusinessAsemalle. Voit osallistua tilaisuuteen myös etänä Teamsin kautta.

Ohjelma:

Onko brändilläsi edellytykset kasvuun? Kuka sen päättää?
Minna Utriainen, Creative Innovation Lead, Avidly

Kasvu vaatii ymmärrystä ja uskallusta. Uskallusta tehdä valintoja niiden asioiden osilta joihin yritys ei voi vaikuttaa ja ymmärrystä investoida niihin, joiden kautta yritys voi vaikuttaa. Miten luodaan tulevaisuudenkestävä brändi? Miksi on tärkeää ymmärtää kohderyhmiä ja investoida brändiin sekä asiakaskokemukseen? Mitä onnistuminen vaatii?

Asiakas on aina ymmärrettävissä
Julius Oförsagd, muotoilija, CEO, Arctic Factory Oy

Ikuinen väittely siitä, onko asiakas oikeassa vai väärässä on turhaa ja turhauttavaa. Vain sillä on merkitystä, ymmärrätkö sinä asiakasta ja hänen tarpeitaan ja osaatko vastata noihin tarpeisiin. Brändi syntyy asiakkaan kokemuksissa ja elämyksissä, ei logoissa tai värivalinnoissa. Ytimekkäässä puheenvuorossa esitellään asiakasymmärryksen kasvattamisen perustyökaluja ja muotoilun menetelmiä paremman asiakaskokemuksen rakentamiseksi.

DesignOulu -ohjelman palvelut yrityksille
Petri Sirviö, asiakkuuspäällikkö, BusinessOulu

DesignOulu -ohjelmassa halutaan tukea yritysten kasvua muotoilun menetelmillä erityisesti brändinrakennukseen ja asiakasymmärryksen liittyen. Esittelemme yrityksille suunnattuja maksuttomia palveluitamme – tulossa on korkeatasoisia valmennuksia, tapahtumia ja yrityksille suunnattua sparrausta.

Kahvit ja pientä makeaa tarjolla läsnäolijoille Telesalissa klo 12.30 alkaen. Lämpimästi tervetuloa!

Lisätiedot:
Jenni Tuomela
projektikoordinaattori
DesignOulu Start 2021
BusinessOulu
050 591 8923
jenni.tuomela@businessoulu.com

Tapahtuma on osa DesignOulu Start 2021 –hanketta, jota rahoittaa Euroopan aluekehitysrahasto ja Pohjois-Pohjanmaan liitto.