Ajankohta: 12.4.2022 tiistai

Verkkokauppiasklubit alkavat Oulussa

Aíka: 12.04.2022 klo 13.00–16.00
Paikka: BusinessAsema/Lava, Hallituskatu 36 B, Oulu
Ei mahdollisuutta osallistua etänä.

Ohjelma:

13:00 – 13:15 Iltapäivän agendan esittely
Ossi Salo, Verkkokauppiasklubien klubivastaava

13:15 – 14:30 Verkkokaupan 10 tärkeintä menestystekijää -valmennus
Leevi Parsama, Digital Commerce Specialist

14:30 – 14:45 Kahvitauko, BusinessOulu tarjoaa kahvit ja pientä suolaista

14:45 – 15:30 Verkkokauppiasklubitoiminnan esittely
Ossi Salo

15:30 – 16:00 Ilmoittautuminen klubeihin avataan & vapaata keskustelua
Ossi Salo


Tule kuulemaan suosituista Verkkokauppiasklubeista ja miten verkkokauppiaat vertaisoppivat tehokkaasti toisiltaan. Klubitoiminnan aloittamisen ja klubeihin ilmoittautumisen lisäksi tilaisuudessa saat valmennusta verkkokaupan guru Leevi Parsamalta.

Ilmoittaudu tapahtumaan tästä linkistä 11.4.2022 klo 17 mennessä.
Tapahtuma on maksuton.

Verkkokauppiasklubit

Menestyksekkäästi usean vuoden ajan Pohjois-Suomen verkkokauppiasklubia isännöinyt, intohimoinen verkkokauppias Ossi Salo tulee käynnistämään ympäri Suomen levinneet verkkokauppiasklubit nyt Oulun alueella.

Tule kuulemaan ensimmäisenä mistä on kysymys ja ilmoittaudu mukaan!
Verkkokauppiasklubeihin on mahdollista ilmoittautua ainoastaan 12.4. tilaisuudessa. Mukaan otetaan 30 ensimmäistä klubitoiminnan kriteerit täyttävää verkkokauppaa.

Verkkokauppiasklubi on 6–10 osallistuvan yrityksen ryhmä, jossa jäsenet jakavat tietoja ja kokemuksia keskenään. Suomessa on toiminut jo useamman vuoden ajan yli 10 ryhmää, joiden jäsenet ovat olleet toimintaan erittäin tyytyväisiä.

“Olemme säästäneet käsittämättömän määrän aikaa ja rahaa kun on saanut tietoa muilta verkkokauppiailta eri sudenkuopista, joihin yleensä verkkokauppias sortuu arjessa.”

”Vertaisoppiminen on ihan parasta. Klubin kokouksista saa aina todella hyviä käytännön vinkkejä.”

“Olen oppinut klubeissa enemmän kuin kaikilla käymilläni valmennuksilla yhteensä.”


Klubit pyritään muodostamaan siten, että osallistujien osaamistaso ja intressit olisivat suunnilleen yhtenevät sekä maantieteellinen saavutettavuus olisi kohtuullinen. Lisäksi pyritään välttämään suorien kilpailijoiden sijoittamista samaan klubiin.

Verkkokaupan 10 tärkeintä menestystekijää -valmennus

Tilaisuudessa saat myös konkreettista valmennusta verkkokaupan guru Leevi Parsamalta.               

Valmennuksessa käydään läpi kymmenen tärkeintä verkkokaupan perustamiseen liittyvää asiaa. Digitaalisen kaupan kilpailu on tunnetusti kovaa, joten ensin perehdytään yrityksen kilpailuetujen tunnistamiseen, asiakaslupauksen muotoiluun sekä verkkokaupan konseptointiin. Kun perusta on kunnossa, aloitetaan asiakashankinta, johdetaan ulkoista- ja sisäistä ostopolkua, valitaan tuotteet, puhutaan laadukkaan sisällön tärkeydestä sekä otetaan selvää missä se verkkokaupan myynti oikeasti tapahtuu.              

Kaikki verkkokaupan perustajat miettivät, mikä olisi hyvä verkkokauppa-alusta ja mitä sen valinnassa pitäisi ottaa huomioon? Teknologiaosuuden jälkeen käydään läpi verkkokaupan ns. palvelukokemus eli tilaus-toimitus-prosessi sisältäen maksutavat, logistiikan eri ulottuvuudet sekä asiakaspalvelun neljä eri roolia. Koulutuksen päätteeksi perehdytään vielä verkkokaupan analytiikan keskeisimpiin kohtiin sekä tiedolla johtamiseen.

Valmennuksen vetää digitaalisen kaupan asiantuntija Leevi Parsama, joka tunnetaan kotimaisen verkkokaupan vahvana vaikuttajana. Hän on henkilökohtaisesti tavannut yli 500 suomalaista verkkokauppaa, joten hän tuntee kotimarkkinan paremmin kuin ehkä kukaan muu. Lisäksi hän on tutustunut verkkokauppamarkkinaan USA:ssa, Kiinassa, Venäjälle sekä eri puolilla Eurooppaa.

Päätyökseen Leevi toimii asiantuntijana 300 suomalaisen yrityksen muodostamassa Experience Commerce -kasvuohjelmassa. Hän edistää tiiminsä kanssa kaikin keinoin digitaalisen kaupan kansainvälistä kasvua sekä kehittää alan ekosysteemiä kotimaassa.

 
Kysyttävää tilaisuudesta ja klubitoiminnasta?

Ossi Salo
Verkkokauppiasklubien klubivastaava
ossi@ossisalo.fi
050 591 5569