Julkaistu 9.2.2023 torstai

BusinessAsemalla juhlitaan koko ystävänpäiväviikko

Kolme vuotta täyttävällä BusinessAsemalla juhlitaan työn merkeissä maanantaista perjantaihin 13.–17.2. Mukaan mahtuu myös kivoja työpajoja ja ohjattua tutustumista. Alla linkit päivittäisiin koosteisiin – tervetuloa mukaan!

Maanantain mainiot heijastintyöpajat järjestetään tunnin mittaisina alkaen klo 10. Työpajoissa voit suunnitella heijastimen itsellesi tai vaikka ystävänpäivälahjaksi. Valmistukseen käytetään vinyylileikkuria. Päivän pop-upeissa on tarjolla työllisyysneuvontaa ja uraohjausta.

Tiistain teemana on erityisesti yrittäjyys ja liiketoiminnan kehittäminen, kun paikalla on asiantuntijoita sekä BusinessOulusta, Oulun seudun Uusyrityskeskuksesta että TE-palveluista. Päivän kohokohta on tietysti ohjattu tutustuminen Aseman toimintaan ja ystävänpäiväkahvit klo 10 – Seuraava asema on BusinessAsema!

Keskiviikon kootut pop-upit pitävät sisällään mm. apua sähköiseen työnhakuun. BusinessAsemalla on päivittäin ympäri vuoden eriaiheisia pop-up-palveluja, joihin ei tarvitse varata aikaa.

Torstain tärppi on työnhakutreffit Pohteen kanssa. Tarjolla on paljon työpaikkoja ei aloille hallinnosta hoivaan. Pop-upeissa voit mm. tutustua Yrityskummeihin, kuulla työvoimakoulutuksesta ja tutustua Villa Victorin monikulttuurikeskuksen palveluihin.

Perjantain piristyksenä on mahdollisuus osallistua heijastintyöpajaan, jos et maanantaina mahtunut mukaan. Keskustan yrittäjät kokoontuvat aamusta keskustelemaan keskusta-alueen kehittämisestä ja pop-upeissa on mukana myös Kelan palvelut. Synttäriviikon päätteeksi kahvila-ravintola Antell Asema tarjoilee maistiaisia!