Julkaistu 13.12.2022 tiistai

Etäneuvonta palvelee yrittäjiä ja työnhakijoita

BusinessAsemalla toimii todella monipuolinen palveluneuvonta, josta voi kysyä neuvoa niin työllistymiseen, opiskelumahdollisuuksiin kuin yritystoiminnan aloittamiseen tai kehittämiseenkin. Jos et jostain syystä pääse käymään Asemalla, varaa aika Teams-yhteydellä toimivaan etäneuvontaan!

Yrittäjän aikataulutettuun arkeen on monesti haastavaa sovittaa käyntiä paikan päällä, joten kannattaa hyödyntää mahdollisuus tavata BusinessOulun asiantuntijoita etäyhteydellä. Etäneuvontaa saa eri vaiheissa olevan yritystoiminnan kehittämiseen, rahoitukseen, omistajanvaihdoksiin sekä vientiin ja kansainvälistymiseen.

Työnhakijoita, urapolkuaan pohtivia ja vaikkapa Ouluun muuttoa miettiviä palvelevat työllisyysneuvonnan asiantuntijat. Heiltä saat sparrausta työnhakuun, esimerkiksi profiilin luomiseen Työmarkkinatorille tai CV:n laatimiseen. Opintoja miettivä voi saada tietoa opiskelun rahoittamisesta ja eri koulutusvaihtoehdoista, joita ovat muun muassa työvoima-, oppisopimus- ja Rekrykoulutus.

Työnhakija voi kääntyä etäneuvonnan puoleen kaikissa kysymyksissä, jotka tukevat työllistymistä. Tällaisia ovat vaikkapa työ- ja koulutuskokeiluun tai palkkatukeen liittyvät asiat. Käytännönläheistä apua saa matalalla kynnyksellä kaikkeen asiointiin – esimerkiksi siihen, miten työnhakuvelvollisuuden täyttymisestä ilmoitetaan.

Aika etäneuvontaan ja keskustelemaan kannattaa varata heti, kun mieleen nousee kysymys tai ajatus, johon kaipaisi lisätietoa. Palveluneuvonta ohjaa tarvittaessa eteenpäin.

Lisätietoa palveluneuvonnasta löydät osoitteesta businessasema.com/neuvonta. Tässä suora linkki etäneuvonnan varauskalenteriin.

Sinua palvellaan myös puhelimitse numerossa 08 558 55810 arkisin klo 9–16.