Julkaistu 11.8.2021 keskiviikko

Live Oulu hakee yrityksiä näytteilleasettajiksi uuteen pop up -tapahtumaan

Millainen olisi unelmiesi Oulun keskusta? Ensimmäistä kertaa järjestettävä pop up -tapahtuma Live Oulu valtaa BusinessAseman 4.-7.11.2021. Keskusta-alueen elävöittämiseen tähtäävään tapahtumaan haetaan mukaan pohjoissuomalaisia yrityksiä näytteilleasettajiksi avoimella haulla. Yrityshaku on avoinna 30.9.2021 saakka.

Tapahtuma elävämmän Oulun puolesta

Live Oulu on Oulun Nuorkauppakamari ry:n ja BusinessOulun yhteistyönä toteuttama voittoa tavoittelematon pop up -tapahtuma. Tapahtuma tarjoaa pohjoissuomalaisille yrityksille ja yhteisöille mahdollisuuden kokeilla kivijalkayrittämistä Oulun keskustassa. Tapahtumaan valitut näytteilleasettajat saavat maksuttoman pop up -liiketilan BusinessAsemalta tapahtuman yleisöpäivien ajaksi. Tuona aikana yritykset voivat testata, onko heidän tuotteillaan tai palveluillaan kysyntää keskustan kivijalkaliikkeissä.

Tapahtuma jakaantuu näytteilleasettajille suunnattuihin ohjelmapäiviin 4.-5.11. sekä yleisöpäiviin 6.-7.11.

Painoarvoina vastuullisuus ja monipuolisuus

Tapahtumassa on tarjolla rajoitettu määrä pop up -paikkoja yrityksille. Yrityshaun päätyttyä jury valitsee hakijoista tapahtuman kokonaisuuden kannalta sopivimmat näytteilleasettajat. Valinnassa painotetaan erityisesti paikallista tuotantoa ja kestävän kehityksen mukaista vastuullisuutta sekä palvelu- ja tuotetarjonnan monipuolisuutta. Etusijalla ovat yritykset, joilla ei ennestään ole kivijalkaliikettä Oulun keskustassa.

Yritykset voivat hakea tapahtumaan mukaan täyttämällä hakulomakkeen 30.9.2021 mennessä.

Lisätietoja

Niina Autio, Live Oulu viestintävastaava
040 558 9723, niina.autio@jci.fi

Susanna Sainsalo, Live Oulu projektipäällikkö
040 911 6373, susanna.sainsalo@jci.fi