Julkaistu 12.10.2020 maanantai

Menestyksen eväät tarjoillaan yrityshautomossa

Uudet asiakkaat, kasvurahoitus, yhteinen toiminta muiden alkavien yritysten kanssa. Siinä syyt, miksi startup-yrittäjän toimialasta riippumatta kannattaa tiimeineen hakeutua mukaan BusinessOulu Hautomon vuoden kestävään ohjelmaan.

BusinessOulu Hautomon toiminnan runkona oleva ohjelma käydään yksilöllisesti läpi sitoutuneiden tiimien kanssa. Ohjelmaan sisältyy asiantuntijoiden apua, tietoa ja työkaluja kasvuyrityksen pyörittämiseen. Hautomo on myös paikka verkostoitumiselle ja väylä riskirahoituksen hakemiseen.  

Hautomossa on tarjolla edullisesti vuokrattavia työskentelytiloja, joissa lähteä rakentamaan yrityksen toimintaa.

”Yhteisöllisyys on hautomotoiminnan tärkein anti. Meillä on 15 huonetta hautomoon sijoittuvien yritysten käyttöön sekä kaikille yhteisiä tiloja. Työskentelytiloista peritään pieni vuokra, mutta itse hautomo-ohjelma yrityskohtaisine osuuksineen on maksuton”, hautomotoiminnan vetäjä Hannu Hiltunen BusinessOulusta kertoo.

BusinessAseman 3. kerroksessa osoitteessa Hallituskatu 36 B sijaitsevat hautomotilat on kalustettu lahjoituksena saaduilla toimistokalusteilla. Tiloissa toimivat myös Oulun Seudun Uusyrityskeskus ja Osuuskunta A. Vipunen.

”BusinessOulu Hautomon toimintaan kannattaa hakea mukaan, kun lähtee suunnittelemaan toimintaa vähintään valtakunnallisille markkinoille. Hautomo-ohjelman voi aloittaa myös yksin, jos tarkoituksena on kasvattaa ja laajentaa yrityksen osaamista muilla henkilöillä”, Hiltunen sanoo ja kehottaa olemaan yhteydessä matalalla kynnyksellä, jos ohjelma tuntuu omaa yrittäjyyttä tukevalta.

Katutasossa sijaitsevalta BusinessAsemalta saa yrittäjyyteen, osaamiseen ja työllistymiseen liittyvät palvelut. BusinessAsema toimii myös uusien ratkaisujen yhteiskehittämis- ja kokeilualustana. Tiloissa on mm. FabLab demojen tekoon, cave-ympäristö VR/AR-toteutuksiin, erilaisia koulutuksia ja valmennuksia sekä työskentely- ja tapahtumatiloja.

Lisätiedot: www. businessoulu.com

Hannu Hiltunen, 044 703 1394

hannu.j.hiltunen@businessoulu.com