Julkaistu 22.3.2024 perjantai

Opi työssä -palvelu alkaa – aloitat suoraan työsuhteessa

Haluaisitko todella löytää jo työpaikan? Ja vieläpä oppia työssä oman lähikoutsisi kanssa? Jos työnhakusi on pitkittynyt tai olet ollut poissa työelämästä pidempään, tässä on sinulle täysin uudenlainen keino löytää työpaikka.

Aloitat suoraan työsuhteessa, ja työvuoroihin saat tueksi henkilökohtaisen lähikoutsin. Jos tunnistat, että työelämätaitosi ovat ruosteessa, tarvitset apua työnhakuun tai epäröit, miten pärjäät työssä, tämä palvelu on sinua varten.

Voit työllistyä palvelun kautta, jos olet oululainen työtön työnhakija ja asiakkaana Oulun seudun kuntakokeilussa. Palvelu saattaa sopia sinulle, jos tämän lisäksi:

Ensisijaisesti palvelu on tarkoitettu pitkään työttömänä olleille ja osatyökykyisille työnhakijoille, jotka tarvitsevat yksilöllisempää tukea työn löytämiseen.

Palveluun ilmoittautuminen on käynnissä. Ensimmäinen ryhmä aloittaa heti kun ilmoittautuneita on kymmenen. Ole nopea, jotta varmistat paikkasi.

Näin pääset mukaan

  1. Ota yhteyttä omavalmentajaasi. Jos et tiedä omavalmentajaasi, jätä yhteydenottopyyntö Oma asiointi -palvelussa tai ota yhteyttä BusinessOulun työllisyyspalveluiden palveluneuvontaan 08 558 55810.
  2. Omavalmentajasi ohjaa sinut palveluun lähetteellä. 

Lue lisää palvelusta: https://barona.fi/tyopaikat/opi-tyossa-oulu


Lisätietoa palvelun sisällöstä

Arffman lähikoutsi -valmennustiimi:
Jaana Valkola
palveluvastaava
jaana.valkola@edu.arffman.fi
050 551 1082