Julkaistu 15.5.2023 maanantai

Osallistu dronepalvelujen kehittämiseen!

Mihin kaikkeen droneja voisi käyttää? Miten droonien yleistyminen vaikuttaa yksityisyyteesi ja miten turvallisina pidät niitä? Missä dronet saisivat mielestäsi lentää?

VTT:n koordinoimassa Drolo-projektissa tutkitaan, kehitetään ja pilotoidaan ratkaisuja alailmatilan liikenteenhallintaan. Hankkeessa testataan älykkäitä droonipalveluita satamaan, droonien käyttöä lentoaseman lähialueella, droonisääpalvelua ja vedyn sopivuutta droonien energialähteeksi. Hankkeessa kehitetään myös suomalaisten droonitoimijoiden liiketoimintamalleja vientinäkökulmasta. (Lähde: VTT)

Tule sinäkin sanomaan sanasi näistä asioista! Voit tehdä sen Patiolla. Liity Patiolla-yhteisöön tästä linkistä.

Saat kutsun työskentelyalustalle, jossa voit kommentoida ja vastata kysymyksiin. Sinulle tarjotaan myös mahdollisuutta päästä seuraamaan erilaisten droonien pilottilennätystä.

Liittyminen ei velvoita mihinkään, mutta mahdollistaa sen, että muutaman kerran vuodessa saat tiedotuksen kiinnostavasta kehitysprojektista, johon voit osallistua.

Tervetuloa mukaan!

Mikä on Patiolla?

Patiolla tavalliselle ihmiselle tarjoutuu mahdollisuus vaikuttaa tuotekehitykseen. Patiolla voit osallistua yritysten ja muiden yhteisöjen käyttäjätestauksiin ja kehitysprojekteihin. Voit itse valita mihin ja milloin osallistut. Patiolla-palvelua tuottaa BusinessOulu yhdessä tuotekehittäjien kanssa. Lisätietoa menneistä ja käynnissä olevista tapauksista Patiolla-sivustolla.

Lisätiedot:

Pirjo Koskiniemi
vastuuhenkilö, avoimen innovaation palvelut
040 592 5375
pirjo.koskiniemi@businessoulu.com

Liisa Pietikäinen
asiantuntija, avoimen innovaation palvelut, ennakointi
040 7050 47
liisa.pietikainen@businessoulu.com