Julkaistu 16.11.2021 tiistai

Osallistu karttapalvelun kehittämiseen Patiolla

Innokkaita ihmisiä kutsutaan Patiolle kehittämään Citynomadin karttapalvelua. Miten karttapalvelu toimii ja miten se auttaa ajan säästämisessä ja hukka-ajon vähentämisessä?

Patiolla-palvelussa tutkitaan miten helpotetaan ihmisten liikkumista Oulun Kontinkankaan alueella. Kontinkankaalla sijaitsee lukuisia terveys- ja hyvinvointipalveluita, kuten esim. yliopistosairaala, hyvinvointikeskus ja hammashoito. Riittämätön opastus alueella voi aiheuttaa myöhästymisiä poliklinikka-ajoista tai parkkisakkoja. Ainakin se aiheuttaa alueella liikkuville ylimääräistä stressiä.

Citynomadin karttapalvelulla on tarkoitus helpottaa kaupunkilaisten arkea ja tuottaa turvallisuuden tunnetta Kontinkankaan alueen palveluissa asioiville. Karttapalvelu mahdollistaa käynnin suunnittelun etukäteen.

Tämä karttapalvelun kehitystyö on osa nopeiden kokeilujen ohjelmaa Kontinkankaan alueella. Kokeiluilla haetaan liikkumisen vähähiilisyyttä edistäviä ratkaisuja. Kokeilut toteutetaan osana Oulun, Espoon, Turun ja Tampereen kaupunkien yhteistä 6Aika: Vähähiilinen liikkuminen liikennehubeissa -projektia.

Tule mukaan kehittämään karttapalvelua ja helpottamaan kaupunkilaisten arkea.

Liity Patiolla-yhteisöön tästä: https://www.lyyti.in/patiolla-fi

Mikä on Patiolla-palvelu?

Patiolla-palvelu on tuotteiden ja palvelujen kehittäjille mahdollisuus toteuttaa käyttäjälähtöistä kehitystä. Käyttäjiä tavoitetaan Patiolla-yhteisön kautta. Yhteisön jäsenet päättävät itse, mihin osallistuvat. Patiolla-palvelua tuottaa BusinessOulu yhdessä tuotekehittäjien kanssa.

Lisätietoa menneistä ja käynnissä olevista tapauksista Patiolla-sivustolla.