Julkaistu 10.11.2020 tiistai

Oulun seudun kuntalaisilta kysytään työllisyyspalveluiden tarjoamisesta – vastaa verkkokyselyyn

Vuoden 2021 alusta alkaen TE-toimistojen tehtäviä siirretään asiakkaan oman kotikunnan hoidettavaksi. Tätä muutosta kutsutaan työllisyyden kuntakokeiluksi.

Oulun seudun kuntalaisilta halutaan nyt kuulla mielipiteitä työllisyyspalveluiden tarjoamisesta lyhyessä verkkokyselyssä, joka löytyy osoitteesta https://q.surveypal.com/kuntakokeilu

Kysely on suunnattu Oulun seudun kunnille, joihin Oulun lisäksi kuuluvat Hailuoto, Ii, Kempele, Liminka, Lumijoki, Muhos ja Tyrnävä. Jokainen kuntalainen voi asettua hetkeksi työnhakija-asiakkaan näkökulmaan ja vastata kyselyyn.

Vastausaikaa kyselyyn on 30.11.2020 saakka, ja vastaaminen tapahtuu anonyymisti.

Työllisyyden kuntakokeilussa haetaan parhaita käytäntöjä muun muassa työnhakijan työllistymistä edistävien palvelujen neuvontaan ja ohjaukseen sekä pilotoidaan kuntien erilaisia tapoja tarjota työllisyyspalveluja.

”Tuttuja työllistymistä edistäviä palveluita ei olla muuttamassa, vaan tavoitteena on kehittää uudentyyppisiä palveluja ja tehostaa palvelumalleja. Asiakas kohdataan kasvotusten heti työnhaun alussa ja hänen tilanteensa kartoitetaan yksilöllisesti” sanoo projektipäällikkö Marjo Pekkonen BusinessOulun työllisyyspalveluista.

Lisätietoja:
projektipäällikkö Marjo Pekkonen, marjo.pekkonen@businessoulu.com, p. 040 183 1025
projektikoordinaattori Tuomas Koskela, tuomas.koskela@businessoulu.com, p. 040 485 0335