Julkaistu 18.1.2021 maanantai

Poikkeukset Pohjois-Pohjanmaan TE-toimiston asiointipaikkojen aukioloajoissa jatkuvat 28.2. asti

Pohjois-Pohjanmaan TE-toimisto jatkaa nykyisiä asiointipaikkojen poikkeusaukioloaikoja Pohjois-Pohjanmaalla 19.1.–28.2.2021. Asiointipaikoista palvelee arkisin Oulun Uusikadun asiointipaikka. Asiakaspalvelua ja neuvontaa annetaan jatkossakin pääosin verkkopalveluina, puhelimitse sekä kuvallisella etäyhteydellä.

Oulun Uusikadun asiointipaikka (Uusikatu 52) on avoinna arkisin klo 9–16. Asiointipaikassa asiakkaat voivat jättää asiakirjoja sekä tarvittaessa yhteydenottopyynnön. Uusikadun itsepalvelupäätteet eivät ole käytössä.

Pudasjärven, Raahen, Kuusamon, Haapajärven ja Ylivieskan asiointipaikassa asiakaspalvelu ilman ajanvarausta ei ole mahdollista 28.2.2021 asti. Asiakaspalvelu toteutetaan etäyhteydellä tai puhelimitse. Yhteydenottopyynnön voi jättää Oma asiointi -palvelussa.

Oulun BusinessAsemalla TE-toimiston työnantaja-asiakkaiden palvelupiste on suljettuna 28.2. asti. Työnantaja-asiakkaita kehotetaan edelleen suosimaan verkko- ja puhelinpalveluja.

TE-palvelujen työvoimakoulutukset ja valmennuspalvelut järjestetään toistaiseksi verkko-opintoina. Koulutusten ja valmennuksen järjestäjät tiedottavat asiakkaita tarvittaessa muuttuvista toimintatavoista.

Asiakirjat voi toimittaa sähköisesti

Asiakirjat voi toimittaa Oma asiointi -palvelussa sekä sähköpostitse Turvaviesti -palvelulla Pohjois-Pohjanmaan TE-toimiston kirjaamoon. Kaikissa asiointipaikoissa on myös postilaatikko, johon voi jättää asiakirjoja.

Postitse asiakirjat voi lähettää osoitteella Pohjois-Pohjanmaan TE-toimisto, Kirjaamo, Sepänkatu 20, 90100 Oulu.

Lisätiedot:

Henkilöasiakkaat
Koronaepidemian vaikutukset Pohjois-Pohjanmaan TE-toimiston henkilöasiakaspalveluun
Usein kysytyt kysymykset koronatilanteessa
Työnantaja- ja yritysasiakkaat
Koronaepidemian vaikutukset Pohjois-Pohjanmaan TE-toimiston yritysasiakaspalveluun
Usein kysytyt kysymykset koronatilanteessa