Julkaistu 30.3.2021 tiistai

Poikkeukset TE-toimiston aukioloajoissa jatkuvat 30.4. asti

Pohjois-Pohjanmaan TE-toimisto jatkaa nykyisiä asiointipaikkojen poikkeusaukioloaikoja Pohjois-Pohjanmaalla 1.–30.4.2021. Asiointipaikoista palvelee arkisin Oulun Uusikadun asiointipaikka. Asiakaspalvelua ja neuvontaa annetaan jatkossakin pääosin verkkopalveluina, puhelimitse sekä kuvallisella etäyhteydellä.

Oulun Uusikadun asiointipaikka (Uusikatu 52) on avoinna arkisin klo 9–16. Asiointipaikassa asiakkaat voivat jättää asiakirjoja sekä tarvittaessa yhteydenottopyynnön. Uusikadun itsepalvelupäätteet ovat poissa käytöstä toistaiseksi.

Pudasjärven, Raahen, Kuusamon, Haapajärven ja Ylivieskan asiointipaikoissa asiakaspalvelu toteutetaan etäyhteyksillä tai puhelimitse 30.4.2021 asti. Yhteydenottopyynnön voi jättää Oma asiointi -palvelussa.

Oulun BusinessAsemalla TE-toimiston työnantaja-asiakkaiden palvelu toteutetaan etäyhteyksillä tai puhelimitse 30.4. asti. Yhteydenottopyynnön voi jättää Oma asiointi -palvelussa.

Asiakirjojen toimittaminen
Asiakirjat voi toimittaa Oma asiointi -palvelussa.
Yhteystiedot – TE-palvelut (te-palvelut.fi)

Käytä Turvaviesti-palvelua luottamuksellisten sähköpostien ja asiakirjojen lähettämiseen. Palvelun linkin löydät Yhteystiedot-sivulta. Valitse vastaanottajaksi Pohjois-Pohjanmaan TE-toimiston kirjaamo.

Kaikissa asiointipaikoissa on myös postilaatikko, johon voi jättää asiakirjoja.

Postitse asiakirjat voi lähettää osoitteella Pohjois-Pohjanmaan TE-toimisto, Kirjaamo, Sepänkatu 20, 90100 Oulu.

Lisätiedot:

Henkilöasiakkaat
Koronaepidemian vaikutukset Pohjois-Pohjanmaan TE-toimiston henkilöasiakaspalveluun
Usein kysytyt kysymykset koronatilanteessa
Työnantaja- tai yritysasiakkaat
Koronaepidemian vaikutukset Pohjois-Pohjanmaan TE-toimiston yritysasiakaspalveluun
Usein kysytyt kysymykset koronatilanteessa