Julkaistu 4.3.2024 maanantai

Puhtaus- ja ateriapalvelun tehtäviin lyhytvalmennuksesta

Puhtaus- ja ateriapalveluiden seuraavaan toimialakohtaiseen lyhytvalmennukseen on hakuaika käynnissä. Valmennuksen kautta on mahdollista työllistyä moniosaajan työhön puhtaus- ja ateriapalveluihin.

Puhtaus- ja ateriapalvelujen lyhytvalmennuksessa tutustutaan alan työllistymismahdollisuuksiin ja perehdytään alalle sopivaan työnhakuun ja osaamisvaatimuksiin. Valmennuksessa valmistaudutaan yhdessä tapaamaan mahdollisia työnantajia. Viimeisellä valmennuskerralla on Työkohtaamo, jossa osallistujat pääsevät keskustelemaan työvoimaa tarvitsevien yritysten kanssa. Mukana olevat työnantajat ovat Makujen paljetti ja Compass Group.

Valmennuspaikkana toimii Nuorten Ystävien tilat Oulussa, osoitteessa Torikatu 28. Tapaamiset ovat maksuttomia, ja niissä on kahvi- ja lounastarjoilu. Ilmoittaudu pian mukaan, sillä valmennuspaikkoja on rajoitetusti.

Ilmoittautumisen valmennukseen voi tehdä tästä linkistä.
Ilmoittautuminen päättyy 11.3.2024.

Mikäli sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä omavalmentajaasi tai Nuorten Ystävien työnantajakoordinaattori Jarkko Lehmikankaaseen: jarkko.lehmikangas@nuortenystavat.fi tai puh. 044 901 6202.

Kolme tapaamista täyttä asiaa

Torstai 14.3. kello 9–15 ensimmäinen tapaaminen:

Torstai 21.3. kello 9–15 toinen tapaaminen:

Torstai 4.4. kello 9–15 kolmas tapaaminen:

Kohtaantoa-hankkeen kautta työelämään

Nuorten Ystävät organisoivat Kohtaantoa-hankkeen kautta työttömien työnhakijoiden ja yritysten työvoimatarpeiden kohtaamista. Tämän hankkeen palvelut on tarkoitettu lähtökohtaisesti 30-vuotta täyttäneille ja sitä vanhemmille pitkäaikaistyöttömille tai sen riskissä oleville.