Julkaistu 18.1.2021 maanantai

RekryKoulutuksella koulutetaan 15 uutta työntekijää Telatekille vakinaiseen työsuhteeseen

Telatek Works Oy on yksi Suomen suurimmista hitsaavista konepajoista. Helmikuussa alkavassa RekryKoulutuksessa koulutetaan Telatek Works Oy:lle 15 uutta työntekijää levyseppähitsaajan ja osavalmistajan vakituisiin tehtäviin. Koulutuksesta järjestetään verkkoinfo 20.1. klo 13.

Koulutukseen voivat hakea TE-toimiston asiakkaat, jotka ovat kiinnostuneita metallialasta ja soveltuvat alan työtehtäviin. Telatek työllistää levyseppähitsaajan suuntauksessa kaikki koulutuksen ja hitsausluokat hyväksytysti suorittaneet opiskelijat toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Myös osavalmistuksen suuntauksessa koulutuksen ja näyttötyön hyväksytysti suorittaneet työllistyvät toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Telatekille.

RekryKoulutuksen järjestävät yhteistyössä Telatek Works Oy sekä Pohjois-Pohjanmaan TE-toimisto ja ELY-keskus. Kouluttajana toimii OSAO. Koulutus toteutetaan OSAOn Taivalkosken yksikössä ja Telatekin Taivalkosken tehtaalla. Koulutus kestää 20–60 opintopäivää, riippuen opiskelijan lähtötasosta. Noin kolmasosa koulutuksesta on työssäoppimista. Koulutukseen valituilla on mahdollisuus majoittua esimerkiksi OSAOn asuntolassa tai Taivalkosken kunnan asuntolassa.

Saat lisätietoja koulutuksesta ja työnantajasta verkkoinfossa 20.1.

Koulutuksesta järjestetään verkkoinfo Microsoft Teamsin välityksellä 20.1. klo 13.00. Koulutusinfo (teams.microsoft.com)
Osallistu infotilaisuuteen tai hae suoraan koulutukseen. Haku koulutukseen päättyy 29.1.2021. Koulutus alkaa 15.2. RekryKoulutuksen kohderyhmänä ovat TE-toimiston asiakkaat, jotka ovat kiinnostuneita metallialasta ja soveltuvat toimimaan alalla.

Asumisvaihtoehtoja Taivalkoskella

Hakeminen ja lisätiedot:

Telatek 100 RekryKoulutus, Taivalkoski (nro 697046)
Levyseppähitsaajan RekryKoulutus, Telatek Works Oy, Taivalkoski
Osavalmistajan Rekrykoulutus, Telatek Works Oy, Taivalkoski
OSAOn asuntolat
Vuokra-asunnot Taivalkoski: 17 kpl – Vuokraovi.com