Julkaistu 9.2.2021 tiistai

Taas me kokkeillaan – tarjouskilpailu on avattu!

BusinessAseman älykiinteistöalustalla vastataan nyt haasteisiin siivouksesta, ruokahävikistä ja saavutettavuudesta. Hae mukaan tarjouskilpailun kautta – voit päästä kehittämään innovaatiotasi aidossa ympäristössä BusinessAsemalla*, jonka data ja teknologiat ovat käytössäsi. Keskinäisen sparrauksen lisäksi mukana olevat yritykset voivat luoda synergiaetuja fasilitoidussa työskentelyssä.

Haasteiden raamit ovat tässä:

Siisti juttu! Kuinka tehostaa siivoukseen liittyviä toimintoja BusinessAsemalla? Esimerkkinä siivoustarpeen arviointi tai ajankohdan optimointi dataa hyödyntäen.

Ei hukkaa eikä hävikkiä! Kuinka helpotetaan tai tehostetaan BusinessAseman ravintolapalveluja henkilöstön tai asiakkaiden näkökulmasta? Esimerkkinä ruoanvalmistuksen tai ravintolan käyttöasteen optimointi.

Easy Going! Kuinka edistää avoimen ja julkisen tilan turvallisuutta ja saavutettavuutta BusinessAsemalla? Esimerkkinä turvallisuudentunteen parantaminen teknologian avulla tai saavutettavuuden parantaminen datan avulla.

Tarjoa konseptoitua ideaa 23.2.2021 mennessä

Toteutettavat kokeilut valitaan laadullisten kriteerien perusteella, jokaisen rahallinen arvo on 6 000 euroa. Laadulliset kriteerit painottuvat kokeilun arvon asiakkaalle, uutuusarvoon ja innovatiivisuuteen, toteuttamiskelpoisuuteen ja skaalautuvuuteen. Nämä seikat sekä kokeilun kuvaus esitetään tarjouksessa.
Tarjouskilpailu on avoinna yrityksille 23.2.2021 saakka.

*Rajoitustoimenpiteiden vuoksi kokeiluohjelman toteuttamistavat ovat joustavia ja perustuvat digitaaliseen kokeiluympäristöön.

Tarjouspyyntö ja lisäinformaatiota löytyy tästä linkistä: https://tarjouspalvelu.fi/ouka/?id=332012

Lisätietoja antavat:

Jari Jokisalo, BusinessOulu
046 923 1397
jari.jokisalo@businessoulu.com

Joni Kykkänen, Siili Solutions
045 128 4220
joni.kykkanen@siili.com