Julkaistu 7.2.2020 perjantai

TE-toimisto palvelee yritysasiakkaita Oulun BusinessAsemalla

Pohjois-Pohjanmaan TE-toimiston yrityspalveluja on jatkossa saatavilla Oulussa BusinessAsemalla (Hallituskatu 36 B). BusinessAsema avataan ensi viikon maanantaina 10.2.2020. Työnhakija-asiakkaiden asiakaspalvelu säilyy Torikadulla sekä TYP-asiakkaiden osalta Isokadulla.

TE-toimiston palveluvalikoimaan BusinessAsemalla kuuluvat erilaiset rekrytointipalvelut ja -tilaisuudet, ohjaus ja neuvonta, aloittavan yrittäjän palvelut sekä muutosturva.

− BusinessAsemalla olemme lähellä sekä asiakkaita että kumppaneitamme. Toivottavasti yhteinen tila kannustaa yrityksiä hyödyntämään entistä enemmän TE-palveluja. Yhteinen tila nivoo yhteen yritysrajapinnassa toimivien palvelut, mikä helpottaa asiakkaiden asiointia. Eri toimijoiden asiantuntemusta voi hyödyntää yhdellä kertaa, kertoo Pohjois-Pohjanmaan TE-toimiston johtaja Maire Mäki.

− BusinessAsemalla on myös mahdollista järjestää tilaisuuksia kuten erilaisia rekrytointitapahtumia, joissa työantajat ja työnhakijat voivat kohdata, jatkaa Mäki.

Yrityspalvelut palvelevat BusinessAsemalla arkisin klo 9-16 välisenä aikana, ajanvarauksella ja ilman ajanvarausta. Tapaamisajan voi varata yrityspalveluiden numerosta 0295 056 502 tai sähköpostitse osoitteesta yrityspalvelut.pohjois-pohjanmaa@te-toimisto.fi.

Yritysasiakkaiden asiakaspalvelu säilyy ennallaan TE-toimiston muilla paikkakunnilla Kuusamossa, Haapajärvellä, Pudasjärvellä, Raahessa, Ylivieskassa.

BusinessAsema on kaikille avoin yrittäjyyttä ja työllisyyttä edistävä kohtaamispaikka, yhteistyöalusta ja älykäs kiinteistö, joka mahdollistaa erilaisten tapahtumien, koulutusten ja tapaamisten järjestämisen sekä digitaaliset kokeilut. Tiloissa toimivat TE-palveluiden yrityspalvelut, Oulun seudun Uusyrityskeskus, OSAO Ovi, 4H Business Lab, Yrityskylä Yläkoulu, BusinessOulun elinkeino- ja työllisyyspalvelut sekä kahvila-ravintola Antell Asema. 


Lisätiedot:
www.businessasema.com

johtaja Maire Mäki, Pohjois-Pohjanmaan TE-toimisto, p. 0295 056 800, maire.maki(at)te-toimisto.fi
palvelujohtaja Mari Tuomikoski, Pohjois-Pohjanmaan TE-toimisto, p. 0295 056 801, mari.tuomikoski(at)te-toimisto
palveluesimies Jussi Leponiemi, Pohjois-Pohjanmaan TE-toimisto, p. 0295 056 706, jussi.leponiemi(at)te-toimisto.fi