Julkaistu 7.10.2021 torstai

TIETYÖelämään-koulutus tarjoaa apua työllistämiseen

BusinessOulun työllisyyspalvelut järjestää marraskuussa ensimmäistä kertaa TIETYÖelämään-verkkokoulutuksen työnantajille. Maksuton koulutus tarjoaa kattavan tietopaketin työnhakijoiden rekrytoinnista sekä työllistämisen eri vaihtoehdoista. Tavoitteena on edistää erityisesti heikommassa työmarkkina-asemassa olevien työllistymistä.

”Haluamme lisätä ymmärrystä siitä, etteivät kaikki työntekijät ole vain yhtä suurta massaa, vaan jokaisella on oma tarina ja eri keinot työllistyä”, sanoo BusinessOulun työllisyyspalveluiden projektikoordinaattori Jannika Leinonen (kuvassa oikealla).

Tapahtumassa kuullaan myös muun muassa työnhakijatarinoita ja kerrotaan uuden työntekijän ohjauksen tärkeydestä työpaikalla. Koulutuksen järjestäjät rohkaisevat erityisesti yrityksiä ilmoittautumaan mukaan.

”Pyrimme madaltamaan yritysten kynnystä käyttää työllisyyspalveluiden tarjoamia palveluita ja tukimuotoja, sillä ne koetaan usein hankalaksi. Koulutuksen jälkeen työnantaja tietää, mitä tehdä ja mihin soittaa, kun tarvitsee neuvoja”, linjaa työllisyyspalveluiden asiakkuusneuvoja Arja Aula-Matila (kuvassa vasemmalla).

TIETYÖelämään-koulutus järjestetään HowSpace-alustalla 5.11.2021 kello 8.15–12. Ilmoittautuminen tapahtuu Lyytin kautta. Osallistuja saa koulutusta varten henkilökohtaisen linkin sähköpostiinsa.

Lisätietoja koulutuksesta antaa Jannika Leinonen, puh. 040 120 9823, jannika.leinonen@businessoulu.com.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!