Julkaistu 12.10.2020 maanantai

Yrittäjän vuosihuollossa käydään läpi jaksamisen elementit

Yrityksen nykytila ja tulevaisuus perustuvat yrittäjän ja henkilöstön valmiuteen ylläpitää suorituskykyä. Tällä hetkellä koronaepidemian tuoma turvattomuuden tunne niin talouden, terveyden kuin tulevaisuudenkin suhteen sekä oman olotilan tunnistamattomuus eli työn ja vapaa-ajan erottaminen toisistaan ovat valtava riski palautumiselle ja sitä kautta suorituskyvylle. 15.10 alkava, viidestä eriaiheisesta webinaarista koostuva Yrittäjän vuosihuolto -valmennus kutsuu kuuntelemaan ja osallistumaan keskusteluun. Koska kaikki osallistujat ovat yrittämisen kokemusasiantuntijoita, luvassa on syvälle luotaavaa sisältöä. Käytössä on chat-kanava reaaliaikaiseen keskusteluun. Valmennukseen kuuluu myös yksilövalmennus 40 halukkaalle.

Ensimmäisessä kahden tunnin sessiossa on vieraana Anssi Koivuranta, jonka kanssa keskustellaan siitä, miten itsepäisyys ja sisu voivat olla sekä voimavara että tuhoava voima. Loppukuusta pohditaan Fit Maman Riina Laaksosen kanssa kestävän huippusuorituksen vaatimuksia, joita peilataan QWL- (Quality of working) -menetelmän kautta. Seuraavissa sessioissa ovat mukana mm. Kalle Valkonen Kyrö Distillerystä sekä näyttelijä ja yrittäjä Mats Långbacka.

Myös valmennuksen vetäjät Lasse Norrgård ja Jarno Dahl TimeOut Muutosvalmennus Oy:stä ovat testanneet suorituskyvyn rajojaan yrittäjyyden, yritys- ja hr-johdon, myynnin sekä työelämänvalmennuksen saroilla. He tuovat avoimesti mukaan oman vertaistukensa.

Valmennukselle tieteellisen selkänojan antaa Lapin yliopiston Quality of Working Life (QWL) -menetelmä, joka kuvaa suorituskyvyn eri elementit ja niiden väliset vaikutusmekanismit. QWL:ssä turvallisuus on suorituskyvyn perusta, jota yhteenkuuluvuus ja identiteetti vakauttavat. Kun suorituskyvyllä on vankka pohja, toimivat luovuus ja päämäärät suorituskykyä eksponentiaalisesti lisäävänä buusterina.

Valmennus on avoin kaikille yrittäjille. Lisätiedot ja ilmoittautumislinkit BusinessOulun tapahtumakalenterista osoitteesta www.businessoulu.com