Julkaistu 1.12.2022 torstai

Verkkokauppiasklubit laajenevat, vauhtia antaa Varustelekan Valtteri Lindholm

Lentävän startin saaneet Oulun seudun verkkokauppiaiden klubit laajenevat ja uusia klubilaisia otetaan taas mukaan. Infoa tulevasta SEKÄ huippuluokan koulutusta on tarjolla BusinessAsemalla 8.12. klo 8.30–11, kun Varustelekan perustaja Valtteri Lindholm vetää kahden tunnin valmennuksen sisällöntuotannosta someen.

Erityisesti verkkokaupan sisältöguruna pidetty Valtteri Lindholm käy läpi sisällöntuotannon mahdollisuuksia taatusti persoonallisin ottein otsikolla Sisällöntuotanto ja mainostus Metan sosiaalisissa medioissa. Valtterin sanoin: ”Luennolla tulee selväksi, mitä siellä somessa kannattaa tehdä ja mitä ei, ja minkälainen sometoiminta tuo firmalle hyvää mainetta ja myyntiä.”

Lue lisää maksuttomasta tapahtumasta ja ilmoittaudu mukaan tästä linkistä Digiaamiainen – Tule mukaan verkkokauppiasklubiin! | Businessasema

Mikä verkkokauppiasklubi?

– Verkkokauppiasklubit pyörähtivät Oulussa käyntiin viime keväänä kolmen klubin voimin ja menestys on ollut huikea. Klubeissa on ollut mukana noin 30 yritystä ja kaikki ovat saaneet tukea, sparrausta sekä valmennusta yhteisön kautta, kertoo digitaalisen liiketoiminnan asiantuntija Antti Moilanen BusinessOulusta.

Klubien isäntänä on häärinyt mm. Vähän käytetty -verkkokauppaa perustamassa ollut Ossi Salo, joka on ollut aikoinaan pitkään mukana myös Business Finlandin kansainvälistyvien verkkokauppojen klubitoiminnassa. Hän on näin pystynyt tuomaan parhaan käytännöt mukaan myös Oulun klubeihin.

Alkuvuodesta 2023 klubitoimintaa tullaan laajentamaan myös vasta ideavaiheessa oleville verkkokaupoille. Mukaan haetaan lisää uusia, eri vaiheessa olevia verkkokauppoja. Isona teemana kevään aikana tulee olemaan Verkkokaupan voittavan pelikirjan hiominen ja oman kärjen kirkastaminen, johon vahvasti vaikuttaa tehokkaan sisällön tuottaminen.

Verkkokauppiasklubi on noin 10 osallistuvan yrityksen ryhmä, jossa jäsenet jakavat tietoja ja kokemuksia keskenään. Suomessa on toiminut jo useamman vuoden ajan yli 10 ryhmää, joiden jäsenet kokevat saaneensa toiminnasta paljon hyötyä.

Ennakkotietoa keväästä 2023

Ensi keväänä BusinessOulussa käynnistyy useita valmennuskokonaisuuksia, jotka palvelevat myös verkkokauppaa. Digimarkkinoinnin alussa oleville yrityksille on juuri alkanut Markkinoinnin lunttilaput -valmennuskokonaisuus, joka jatkuu aina ensi vuoden puolelle saakka. Tammikuussa alkaa Datalla johtamisen valmennuskokonaisuus, jossa mennään datan äärelle ja aina syvään päätyyn saakka. Lisäksi on tulossa valmennukset Google Analytics 4 käyttöönottoon sekä datan visualisointiin Data Studion avulla, unohtamatta tietenkään sisällön tuottamiseen pureutuvaa valmennuskokonaisuutta.

Valmennukset ovat noin 3–8 työpäivän mittaisia, osa niistä sisältää myös yrityskohtaista neuvontaa.

Lisätiedot verkkokauppavalmennuksista:
Antti Moilanen
040 1535 608
antti.moilanen@businessoulu.com

Olli Levaniemi
040 705 9318
olli.levaniemi@businessoulu.com