Logo: Oulu. Logo: Oulu - Capital of Northern Scandinavia. Logo: Euroopan unioni, Euroopan aluekehitysrahasto, Euroopan sosiaalirahasto. Logo: Vipuvoimaa EU:lta 2014-2020

Ihmisiä.
Yrityksiä.
Ideoita.

BusinessAsemalla valmistaudutaan ovien avautumiseen 10.8. Lue lisää täältä.

BusinessAsema on kaikille avoin kohtaamispaikka

Etsitkö uusia työuria, mietitkö kouluttautumista tai yrityksen perustamista? Tarvitseeko yrityksesi uutta osaamista tai lisää osaajia? BusinessAsemalta saat yrittäjyyteen, osaamiseen ja työllistymiseen liittyvät palvelut. BusinessAsema toimii myös uusien ratkaisujen yhteiskehittämis- ja kokeilualustana. Poikkea lounaalle tai työskentelemään, kurkkaa rohkeasti FabLabiin ja osallistu tapahtumiin!

Saman katon alla ovat kahvila-ravintola Antell Asema sekä keskeiset työllistymiseen, osaamisen kehittämiseen ja yrittäjyyteen liittyviä palveluja tarjoavat tahot: BusinessOulun elinkeino- ja työllisyyspalvelut, TE-palvelujen yrityspalvelut, OSAO Ovi, Yrityskylä Yläkoulu, 4H Business Lab ja Oulun Seudun Uusyrityskeskus.

2000 m². Avoimia työtiloja. 7 neukkaria. Fablab. 3d-tulostimia. Cave-virtuaalitila. Kahvia. Lounasta.

Tutustu BusinessAsemaan virtuaalisesti. Löydät linkin takaa mm. varattavien tilojen esittelyt, lounaslistan, saapuvat ja lähtevät junat, säätilan ja paljon mielenkiintoista tietoa!

Varaa tila

Tilavarausjärjestelmä valmistuu kevään aikana, siihen saakka varaukset BusinessAsemalta.

BusinessAsema työnantajille ja yrityksille

Löydä osaajia, hanki lisäkoulutusta, hyödynnä digitaalisuutta, kehitä yritystäsi kannattavasti.

BusinessAsema yrittäjäksi aikoville

Hanki sparrausta ideointiin, neuvoja yrityksen perustamiseen, löydä tilat ja rahoitusmahdollisuudet.

BusinessAsema työnhakijoille, opiskelijoille ja koulutukseen hakeutuville

Millaista osaamista kysytään, mitä yritykset tarjoavat, miten voit kouluttautua, kehittää ja näyttää osaamistasi.

BusinessAsema digitaalisiin kokeiluihin ja tuotetestaukseen

Hyödynnä älykiinteistön mahdollisuudet uusien tuotteiden kehittämisessä ja testaamisessa.

Digipaja

Päivitä itsesi digiaikaan

Digipajan kokonaisuus on BusinessAseman toiminnallisuuden sydän, joka pitää sisällään kaksi koulutustilaa ja Fablabin. Digipajassa toimivat nuoret Diginikkarit hankkivat uutta osaamista mm. koodausta opettelemalla. Yrityksille on tarjolla monipuolista digitaalisen liiketoiminnan, myynnin ja markkinoinnin koulutusta.

FABLABIN aukioloajat:

FabLab on kaikille avoinna perjantaisin klo 10–18. Ma–to klo 9–16 avoinna ryhmille varauksesta.

FabLabin huipputeknologia on kaikkien käytössä

FabLab on digitaalisen pienvalmistuksen työskentelytila. Käytössä on mm. laser- ja vinyylileikkuri, 3D-tulostimia, jyrsimiä ja ompelukoneita.

FabLabiin voi tutustua perjantaisin klo 10–18 ilman eri varausta ja testata, mitä kaikkea tila ja laitteet mahdollistavat.

Tapahtumat

Haluatko järjestää tapahtuman BusinessAsemalla? Ota yhteys:

Jarkko Halunen
jarkko.halunen@businessoulu.com

Tulevat tapahtumat

Mukana

Antell, logo.

Antell Asemalla vietät kivat lounaspalaverit ja rentouttavat kahvihetket. Antellin itte tehty ruoka maistuu, tuoksuu, näyttää ja tuntuu hyvältä! Nappaa meiltä mukaasi aamiainen, lämmin lounas tai raikas salaatti, iltapäivän piristys tai herkut kotisi juhliin. Suljettu toistaiseksi.

TE-palvelut, logo.

Me TE-palveluissa olemme kansallisen ja kansainvälisen rekrytoinnin asiantuntijoita. Tunnemme elinkeinoelämän, työmarkkinat ja työnhakijat. Olemme osa seudullista yrityspalveluverkostoa ja räätälöimme ratkaisut työnantajan tarpeisiin.Palveluitamme ovat toimialakohtaiset rekrytointipalvelut ja -tilaisuudet, koulutukset, palkkatuki, aloittavan yrittäjän palvelut sekä muutosturva.

OSAO, logo.

Ohjausta ja neuvontaa koulutusvalintaan, hakeutumiseen ja osaamisen kehittämiseen henkilöasiakkaille, työnantajille ja yrittäjille.

Oulun seudun uusyrityskeskus, logo.

Maksuton henkilökohtainen neuvontapalvelu ja yritysidean sparraus yrittäjyydestä kiinnostuneille.

Yrityskylä Yläkoulu, logo.

Lukuvuosittain noin 5 000 yhdeksäsluokkalaista eri puolilta maakuntaa oppii työelämä- ja taloustaitoja Yrityskylä Yläkoulussa. Yrityskylä Yläkoulu on työelämän ja talouden peliareena, jossa oppilaat johtavat kilpaa yritystä kansainvälisillä markkinoilla. Pelissä yhdistyvät digitaalisuus ja vuorovaikutus. Yrityskylä Yläkoulu kehittää tutkitusti nuorten talousosaamista.

4H BusinessLab, logo.

Yrittäjyyttä ja työelämätaitoja, kursseja ja verkostoitumista 13–28-vuotiaille. Ohjaajan tuki sekä kokoontumispaikka 4H-yrittäjille iltaisin ja viikonloppuisin.

BusinessOulu, logo.

Yritys- ja työnantajapalvelut perustamisesta kansainvälistymiseen. Matalan kynnyksen palvelut työnhakijoille.