Julkaistu 8.12.2021 keskiviikko

Miten tilavarauksesta syntyi jännitysnäytelmä

Kirjoittaja: Sari Kauppila

Meillä on BusinessAseman tilavarauksista vastaavan kollegan kanssa joka perjantai-iltapäivä viikon nollauspalaveri. Hiljattain tämä leppoisa tapaaminen sai yllättävän vinkeän käänteen.

Verkkokaupasta tuli tieto, että koko ravintolatila oli varattu seuraavalle maanantaille lounasajaksi workshopia varten. Työpajatyöskentelyä lounastajien keskellä?

Paniikkihan siinä meinasi tulla. Työaikaa vajaa tunti jäljellä, saadaanko varaajaa tavoitettua? Millainen workshop, paljonko ihmisiä, mikä meininki?

Selvisi, että muutaman ihmisen porukka oli ollut Asemalla ennenkin. Olivat ajatelleet, että varaavat tilan, jotta varmasti mahtuvat. Kollegani Olli kertoi heille ystävällisesti, että ovat ilman muuta tervetulleita, mutta neljälle tulijalle ei ole tarpeen varata 120 henkilön tilaa.

Kysyvä ei tieltä eksy, eikä myöskään vahingossa heittäydy suuruudenhulluuteen. Palvelemme mielellämme kaikissa tilavarauksiin liittyvissä asioissa, yksin ei kannata jäädä kysymystensä kanssa.

Tämä oli tärkeä oppimiskokemus myös meille. Lavan varausmahdollisuutta muokattiin hieman, jotta palvelemme parhaalla mahdollisella tavalla tilaisuuksien järjestäjiä. Kiitämme siis lämpimästi vahinkovaraajaa, näin sitä yhdessä opitaan.

BusinessAsemalta löydät kaksi tapahtumatilaa, koulutustilan, ja seitsemän kokoushuonetta. Nämä kaikki verkkokaupassa varattavissa. Klikkaile Aseman nettisivulle Varaa tila kohtaan niin pääset kurkkimaan tiloja tarkemmin ja katsastamaan varauskalenterin. Jos mikä tahansa mietityttää, ota yhteyttä.

Tervetuloa meille työskentelemään ja kokoustamaan. Tai pitämään vaikkapa workshopia.

Verkkokauppa: https://verkkokauppa.ouka.fi/fi/businessaseman-varaukset

Tapahtumakoordinaattori Olli Haapalahti, olli.haapalahti@businessoulu.com, p. 040 702 1049