Ihmisiä.
Yrityksiä.
Ideoita.

BusinessAsemalla tänään

Palvelut ilman ajanvarausta

Ei tapahtumia tänään.

Tapahtumat

Ei tapahtumia tänään. Katso tulevat tapahtumat kalenterista.

Aukioloajat

Palveluneuvonta on avoinna ma–pe klo 9–15 ja International House Oulu palvelee ma–pe klo 9–15. Pop-up-palvelut ovat auki kalenterin mukaisesti. Puhelinpalvelu on avoinna arkisin ma–pe klo 916.

  • 15.3. Palveluneuvonta sulkee poikkeuksellisesti kello 11.
  • 19.3. Palveluneuvonta aukeaa poikkeuksellisesti kello 10.

kaikille avoin kohtaamispaikka

BusinessAsemalla työt ja tekijät kohtaavat ympäristössä, jossa on kätevästi tarjolla vaihtoehdot niin oman osaamisen kuin yritystoiminnankin kehittämiseen. Poikkea Antell Aseman maukkaalle lounaalle tai työskentelemään avoimiin tiloihin, kurkkaa rohkeasti FabLabiin ja osallistu tapahtumiin. BusinessAsemalta voit myös vuokrata kokous- ja tapahtumatiloja.

BusinessAseman palveluneuvonta ohjaa sinut haluamasi palvelun äärelle. Asemalla on päivittäin myös pop up -palveluja, joihin ei tarvitse varata aikaa. Yrityksille BusinessAsema on yhteiskehittämis- ja kokeilualusta. Alkavia yrityksiä palvelee Oulun seudun Uusyrityskeskus.

2000 m². Avoimia työtiloja.
6 neukkaria. Fablab.
3d-tulostimia. Kahvia. Lounasta.

Tutustu BusinessAsemaan virtuaalisesti tai katsele mittatarkkaa 3D-mallinnusta. Virtuaaliaseman linkin takaa löydät mm. varattavien tilojen esittelyt, lounaslistan, saapuvat ja lähtevät junat, säätilan ja paljon mielenkiintoista tietoa!

Varaa tila

Vapaasti käytössä olevien tilojen lisäksi BusinessAsemalla on vuokrattavia kokous- ja tapahtumatiloja. Lisää tietoa BusinessAseman infosta tai osoitteesta tilavaraukset@businessasema.com

BusinessAsema FabLAB

FabLabin huipputeknologia on kaikkien käytössä

FabLab on digitaalisen valmistuksen työskentelytila ja prototyyppilaboratorio, jossa voit tehdä melkein mitä vaan. Käytössä on mm. laser- ja vinyylileikkuri, 3D-tulostimia, jyrsimiä ja ompelukoneita. FabLab on avoinna kaikille maksutta.

Tapahtumat

Haluatko järjestää tapahtuman BusinessAsemalla?

Ota yhteyttä tapahtumakoordinaattoriimme:
Jannika Leinonen
tapahtumien koordinointi
029 505 6371
jannika.leinonen@businessoulu.com

Tulevat tapahtumat

Palvelemme BusinessAsemalla

Antell, logo.
Fab Lab
Oulun-seudun-uusyrityskeskus
TE-palvelut, logo.
International House Oulu
OSAO, logo.
Simhe OAMK
Oulu Innovaatioalianssi
Startup Refugees